Notice: Undefined index: options in /var/www/nlstar-nguelouar/wordpress/current/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123

Dit is wat ons drijft

En hoe ik jou help met de juiste route

Start-Impuls is er voor de avontuurlijke ondernemers die in het diepe durven te springen. Talentvolle mannen én vrouwen, die de weg van het ondernemerschap willen bewandelen maar nog niet zo goed weten hoe. Jou bied ik een kans. Om te groeien als ondernemer én als persoon. Samen gaan wij op zoek naar jouw impuls, en bouwen wij aan de fundamentele toekomst van jouw onderneming. Tijdens deze reis sta ik naast je – nooit voor je – en begeleid ik jou door de jungle die het ondernemerschap soms kan zijn. Zodat jij nooit denkt ‘wat als?’, maar ‘wat een avontuur!’.

Stefan Vos
SI-skie

Mijn missie

Acceleratie, groei en het waarmaken van jouw potentieel. Dát is mijn doel. Om jou op eigen benen te zien staan en jouw onderneming te zien bloeien. Van startup naar scale-up. 

Ik geloof dat het verbinden met opdrachtgevers en werknemers essentieel is om een succesvolle onderneming te kunnen bouwen. Een stukje financiering is fijn, maar voor groei is meer nodig dan alleen geld. Ik ben dan ook geen investeerder, maar een gids. Ik reis mee in jouw complete reis. Deel mijn kennis, ervaringen én netwerk, en ga samen met jou het avontuur aan. Zodat jij je potentieel waarmaakt, en jouw onderneming groeit tot ongekende hoogtes. Ik werk graag met sociale ondernemers met een verhaal, die aan het begin van dit avontuur staan en op zoek zijn naar de impuls.

Het ondernemerschap aanwakkeren

Op het moment dat jij succesvol op eigen benen staat, is mijn doel bereikt. En dat is mijn visie voor de toekomst: het ondernemerschap aanwakkeren. De afgelopen jaren is het aantal startups razendsnel gegroeid. Wij nemen afscheid van de 9-tot-5-mentaliteit, en werken steeds flexibeler. De avonturiers pakken hun kansen. Zetten hun talent om in kracht, expertise en overwinning. En voor deze talentvolle ondernemers wil ik er zijn. Mannen, vrouwen, jong én oud. Ondernemers met een verhaal en een visie. Daar wil ik een positieve bijdrage aan leveren. 

sailboat-1149519_1920-1-e1625220254715-706x1024