Notice: Undefined index: options in /var/www/nlstar-nguelouar/wordpress/current/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123

Datum

Ook ik sprong in het diepe

Het kersverse jaar heeft zijn entree gemaakt. Een jaar waarin wij weer vol voor onze dromen kunnen gaan, en niet te vergeten: een jaar om weer de sprong te wagen. Vraag jij je af wat ik het afgelopen jaar heb gedaan sinds de lancering van Start-Impuls? In deze blog neem ik je mee in mijn reis van 2021.

De zoektocht is verfijnd
Talentvolle ondernemers in spe helpen om hun droom waar te maken – dát is mijn doel. Daar waar een jonge ondernemer het moeilijk vindt om grote investeringen te doen, laat mijn ervaring en netwerk het toe. Het afgelopen jaar is dat netwerk verder gegroeid, en mijn zoektocht verfijnd. Mijn grootste verduidelijking? Het vormgeven aan mijn ideale partners: jonge bedrijven die al begonnen zijn en hulp nodig hebben gaandeweg. Ondernemingen die de volgende stap willen zetten richting een scale-up. Daar krijg ik energie van. Die doe-fase. Met deze ondernemers sparren vind ik het leukste wat er is.

Want ook ik ben afgelopen jaar in het diepe gesprongen. Met een achtergrond in de woningcorporaties en de bouw kwam ik in nieuwe wateren terecht. En ik ben positief verrast.

Hoe is het met Staallokaal?
Eerder las je er al eens over: Staallokaal. De groeiende onderneming met staal in de hoofdrol. Maatwerk mét verhaal. Staallokaal was de eerste onderneming die zich aansloot bij Start-Impuls. En het afgelopen jaar hebben wij een prachtige groei doorgemaakt. Daar waar Staallokaal met name online bestellingen deed, zitten ze nu vol met gave projecten bij winkels, woonhuizen en andere bedrijven. Een verdubbeling van de omzet, en meer dan een verdubbeling van het aantal projecten. Ooit gehoord van the American Dream? Deze mannen doen het. En de groeiende vraag? Met de juiste hulp en partners, is Staallokaal klaar voor de toekomst.

De komende maanden focussen we ons op de online uitstraling en het verder uitbreiden van het team. Binnenkort weer een update! 

Nóg meer ondernemers helpen
In de zomer van 2021 heb ik mij aangesloten bij Boost-up: een mooie club ervaren ondernemers die impact maakt voor starters. De groep is heel divers, met kennis en kunde uit verschillende hoeken. En een mooie filosofie: actief betrokken zijn bij de startende ondernemer. Dat is precies wat wij doen met Omnidots. Onmidots heeft een meetapparaat ontwikkeld, dat trillingen meet tijdens bouwprocessen en uitgebreide analyses geeft. Met mijn roots in de bouwwereld was mijn interesse direct gewekt, en heb ik mij vanuit Boost-up aangesloten bij deze mooie club. Benieuwd naar het verhaal achter deze onderneming? Lees er meer over!

De jeugd is de toekomst
2021 is ook een jaar geweest waarin ik partnerschappen ben aangegaan voor de toekomst: onze jeugd. Naast mijn partnerschap met de mooie basketbalclub Martini Sparks, ben ik sinds vorig jaar ook verbonden aan Gijs Hepro Groningen: de IJshockeyvereniging van het Noorden. Sinds een aantal jaar ben ik zelf ook regelmatig op het ijs te vinden. En hoe leuk is het om de ontwikkeling van de jeugd in deze fantastische sport een stimulans te geven?

2021 was een jaar van groei en verandering. Het jaar waarin ik afstand nam van mijn salesrol binnen Corparis en mij nu meer dan thuis voel in mijn rol als bestuurder. En het jaar waarin Start-Impuls zélf de impuls kreeg voor lancering. Op naar meer successen en sprongen! 

Meer
ARTIKELEN