Notice: Undefined index: options in /var/www/nlstar-nguelouar/wordpress/current/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123

Datum

Het avontuur aangaan met talentvolle ondernemers

In 2005 richtte ik Corparis op. Onlangs stapte ik uit het inmiddels volwassen bedrijf en ging ik op zoek naar nieuw avontuur. Dit avontuur heb ik gevonden in Start-Impuls.

De afgelopen 15 jaar heb ik mij gefocust op Corparis, met het doel om op te schalen en mensen met elkaar te verbinden. Met mijn aandacht voor human capital en met mijn oog op de toekomst. Mijn droom binnen Corparis is uitgekomen, en het bedrijf is uitgegroeid tot een key player binnen de detacheringswereld. De fase van het pionieren was voorbij. En mijn ondernemershanden begonnen weer te kriebelen.

Na al die jaren wilde ik terug naar het begin. Naar die uitdagende pioniersfase. Het avontuur. En dit avontuur wil ik samen met jou aangaan. Daarom heb ik Start-Impuls opgericht: voor ondernemers, door ondernemers.

“Wij zoeken jouw impuls: de ongekende kracht die alles in beweging zet. Zodat jij van startup naar scale-up gaat.”

Start-Impuls is er voor de talentvolle ondernemers, die de sprong in het diepe durven te wagen. Ondernemers met een verhaal en een visie. Stel: je hebt een idee, maar zit al maanden te broeden op een plan. Je weet het zeker: hiermee ga jij het verschil maken. Maar hoe ga je van dit idee naar een volwaardige onderneming?

Op het moment dat jij aan het begin van jouw avontuur staat en op zoek bent naar de impuls die alles in beweging zet, kom ik in beeld. Met Start-Impuls begeleid ik ondernemers in hun reis van startup naar scale-up. Want iedereen verdient een kans om van een droom realiteit te maken. Mannen, vrouwen, jong én oud. En dat is precies wat ik met Start-Impuls wil bereiken: het ondernemerschap aanwakkeren. Ik geef onbeperkte toegang tot mijn jarenlange ervaring, connecties en inzichten. Ook zet ik een stukje financiering in waar nodig.

Met Start-Impuls ga ik terug naar de roots van het ondernemen en heb ik een visie. Mijn kracht ligt in het opschalen van teams. En juist in de pioniersfase kan ik écht van toegevoegde waarde zijn. In het uitdagende proces van groei en ontwikkeling, van brainstorm tot complete acceleratie. Als gids help ik jou om de weg van het ondernemerschap te bewandelen. Om jouw potentie waar te maken. Zodat niet alleen jouw onderneming groeit, maar ook jíj als persoon.

Van idee naar ondernemen.

Meer
ARTIKELEN